Menu

Om bildekor

Bildekor och reklam på bilar

Bilar och fordon över lag är ett bra och effektivt sätt att visa upp sitt företag för massorna, då den är ute och agerar som en rullande reklampelare med dess bildekor.

Ytorna som finns att jobba med på diverse fordon är perfekta för att få ut sitt budskap, sin produkt eller bara synas mer som företag, då den kan ses av väldigt många människor.
Med lite kreativitet kan man göra en bildekor som är väldigt iögonfallande, där man t.ex kombinerar printade bilder tillsammans med texter, som gör det svårt för förbipassarande att inte titta.
Fantasin är egentligen det enda som sätter gränser på hur en bildekor kan se ut!

Vare sig Ni tänkt sätta dekor på en bil, lastbil eller annat fordon, så hjälper vi er. Vi tar fram allt från små texter till heltäckande bilder för alla typer av fordon.
Vi utför även helfolieringar för alla typer av fordon och dess ytor.

Vi arbetar utefter skalenliga ritningar av samtliga fordon som finns på marknaden, och på så sätt kan vi skräddarsy en dekor som passar just ert företag och budskap, på just den karossen. Vi hjälper er med design, layout och montage.

In- och utvändig tvätt i samband med bildekor, även upphämtning och återlämning av Ert fordon när vi är färdiga är något vi nog är ensamma om på marknaden att erbjuda. Detta för vi för vi vet hur dyrbar er tid är, och att det ibland är svårt att lämna ifrån sig bilen för att sedan ta sig till jobbet igen.

Ett samtal till oss, och vi hjälper er från idé till ren och fin bil, med färdig bildekor, levererad till er arbetsplats.
Kan det bli smidigare?